Cobra 11 német tv-sorozat 20. évad 15. rész tartalmából

Ebben a részben az űrkutató központ munkatársait terroristák zsarolják. Az epizód címe: Űrprogram. Cobra 11 (2015) német akciófilm sorozat 20. évad 15. részét 2016.05.29-én 18:50-kor mutatja be az RTL KLub. Az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. Országos tv-premier! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az akciófilm sorozat történései itt nyomon követhetők.

Az előzmények: Semir magánélete ugyan rendeződik, ám a munkában semmi sem úgy alakul, ahogy elképzelte. Alex nehéz múltja új életre kel, és sorra bukkannak fel azok a barátai, akik bajba kerültek. A két nyomozó azonban minden nehézség ellenére tűzön-vízen és sorozatos autóbaleseteken át kitart egymás mellett, és felveszi az iramot a bűnözőkkel.

Cobra 11 német tv-sorozat 20. évad 15. rész

Berhardt és Schubert titkos viszonyt tartanak fenn az űrkutató központ munkatársaiként. A nő, aki fontos biztonsági alkalmazott, nem is sejti, hogy Berhardt közeledése nem a véletlen műve. A férfi korábban megegyezett a terroristákkal, ám közben meggondolta magát. A terroristák azonban megfenyegetik, hogy amennyiben nem sikerül a központ elleni akciójuk, végeznek a nővel és a fiával is.

A német akciófilm sorozatból: Semir és Alex

Cobra 11 (Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei 20) 20. évad
Cobra 11 (Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei 20)

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Főszereplők: Erdogan Atalay (Semir Gerkhan), Vinzenz Kiefer (Alex Brandt), Katja Woywood (Kim Krüger), Katrin Heß (Jenny Dorn), Daniela Wutte (Susanne König), Gottfried Vollmer (Dieter Bonrath), Niels Kurvin (Hartmut Freund), Carina Wiese (Andrea Schäfer)

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top