Cobra 11 német tv-sorozat 20. évad 2. rész tartalmából

Valaki rágyújtja a nyomozókra az épületet, ahol épp egy akció zajlik. Az epizód címe: Ne játssz a tűzzel! Cobra 11 (2015) német akciófilm sorozat 20. évad 2. rész tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. Országos tv-premier az RTL KLub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A szappanopera történései itt nyomon követhetők.

Az előzmények: Semir magánélete ugyan rendeződik, ám a munkában semmi sem úgy alakul, ahogy elképzelte. Alex nehéz múltja új életre kel, és sorra bukkannak fel azok a barátai, akik bajba kerültek. A két nyomozó azonban minden nehézség ellenére tűzön-vízen és sorozatos autóbaleseteken át kitart egymás mellett, és felveszi az iramot a bűnözőkkel.

Cobra 11 német tv-sorozat 20. évad 2. rész

Semir és Alex egy pénzátadást figyelnek. Egy régi gyárépületbe követi Semir az egyik gyanúsítottat, aki rágyújtja az épületet. Semirt csodával határos módon menti ki Tommy, az egyik tűzoltó, aki történetesen Susanne barátja. A lány épp aznap reggel közölte vele a hírt, hogy apa lesz. Mivel az épületben a tüzet profi okozta, Semirék gyanakodni kezdenek a tűzoltókra.

Cobra 11 (Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei 20) 20. évad
Cobra 11 (Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei 20)

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Főszereplők: Erdogan Atalay (Semir Gerkhan), Vinzenz Kiefer (Alex Brandt), Katja Woywood (Kim Krüger), Katrin Heß (Jenny Dorn), Daniela Wutte (Susanne König), Gottfried Vollmer (Dieter Bonrath), Niels Kurvin (Hartmut Freund), Carina Wiese (Andrea Schäfer)

2016.04.17 18:50 RTL Klub Cobra 11 német tv-sorozat 20. évad 2. rész

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top