Cobra 11 sorozat 21. évad 6. rész tartalma

Cobra 11 német sorozat 21. évad 6. rész: IngatlanmaffiaSemir és Paul szeme láttára üldöznek, majd lőnek le egy motorost, akitől a gyilkos elvett … A Cobra 11 német sorozat 6. epizódjának részletesebb tartalma a hirdetés alatt! RTL Klub sorozat premier. Korhatár: 12 év!

Vetítés időpontja: 2017. május 14., vasárnap 18:50-kor.

Eredeti cím: Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei 21
Tv-csatorna:

Cobra 11 sorozat 21. évad 6. rész tartalma

Az epizód címe: Ingatlanmaffia

Semir és Paul szeme láttára üldöznek, majd lőnek le egy motorost, akitől a gyilkos elvett valamit. Az áldozat egy fiatal fiú, aki tagja volt egy illegális házfoglaló csoportnak. A fiatalok így akarták megmenteni az épületet az ingatlanspekulánsoktól. Semirék eleinte azt hiszik, az egyik fiú apja, egy Gruber nevű ingatlancápa áll a háttérben. Ám a szálak sokkal messzebbre vezetnek, és hamarosan kiderül, hogy a nemzetközi ingatlanmaffia módszerei könyörtelenek.

A 21. évad

A kapitányságon folyamatosan változások történnek, ám egy valami sosem változik. Semir Gerkhan nem öregszik, sőt fiatalosabbnak tűnik, mint legújabb társa, Paul Renner. Paul világéletében rendőr akart lenni, ráadásul gyerekkora óta rajong Semirért, aki egyszer megmentette az életét. Így legnagyobb álma vált valóra, amikor Semir őt választotta a társának.

Szereplők: Erdogan Atalay , Daniel Roesner , Katja Woywood , Katrin Heß , Daniela Wutte , Niels Kurvin , Carina N. Wiese , Charlotte Schwab

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top