Gáspár Bea 2017 VIP Konyhafőnöke

Gáspár Bea a Konyhafőnök VIP győztese

Gáspár Bea a konyhafőnöki cím mellé a tíz millió forintos nyereményt is haza vihette, miután a fináléban legyőzte Kovács Katalint.

Örömében sírt a győztes!

Hosszú heteken keresztül követhették nyomon a nézők, amint huszonhat közismert személyiség késélre menő küzdelmet folytat a Konyhafőnök VIP című műsorban. A fináléba végül ketten jutottak be, Gáspár Bea és Kovács Katalin. Mindkettőjüknek egy-egy háromfogásos menüvel kellett elkápráztatniuk a zsűrit, akik a kóstolást követően úgy döntöttek, Gáspár Bea a Konyhafőnök VIP győztese. Bea a könnyeivel küszködve vette át a trófeát.

Abban a pillanatban, amikor kimondták a nevemet, el se akartam hinni! Ez felfoghatatlan! Nagyon-nagyon örülök! Ez a trófea azt jelenti, hogy ha valamit kitartóan csinálok, akkor azt elérem – mondta Bea, aki az eredményhirdetéskor mindvégig örömkönnyeit törölgette.

Kati is megérdemelte volna

Nagyon kiélezett volt a verseny. Számtalan pozitív élménnyel gazdagodtam. Sajnálom, hogy ennek a sok élménynek a tetejére nem került fel a korona. Nagyon sokat tanultam és boldog vagyok, hogy idáig eljutottam – zárta igazi sportemberként a versenyt Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakozó.

Bár Gáspár Bea győzelmével a Konyhafőnök VIP véget ért, május 2-án 18:55-től kezdetét veszi a Házasság első látásra című produkció, melyben négy pár életét követhetik majd nyomon a nézők a vakon köttetett házasságkötéstől.

Forrás: RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top