Mond, Te kit választanál a Konyhafőnök VIP második évadába?

Sokan követték nyomon azokat a celebeket, akik fakanalat ragadtak az RTL Klub – Konyhafőnök VIP című főzős vetélkedőjében. A műsor kedvelői számára dupla jó hírt jelenthetünk be: egyrészt jön a műsor második évada, másrészt az előző adássorozat kedvencei közül két sztárt visszaszavazhatnak a nézők! További részletek az RTL Klub közleményéből:

A Konyhafőnök VIP tavaszi sikere után nem volt kérdés, hogy a gasztro reality sztár verziójából újabb évad érkezzen az RTL Klubra. Az ősszel képernyőre kerülő új adásokban két ismerős arc is feltűnhet, ugyanis a nézők most lehetőséget kapnak arra, hogy visszaszavazzanak két sztárt az előző szériából.

Konyhafőnök VIPTavasszal 26 híresség küzdött meg egymással az ország legnézettebb gasztro realityjének sztár verziójában, A Konyhafőnök VIP-ben, hogy megszerezhessék a 10 millió forintos fődíjat és a Konyhafőnök címet, amit végül Gáspár Bea vihetett haza. A műsor kiemelkedő sikere egyértelművé tette a második évad elkészítését is, így hamarosan ismét sztárok mérhetik össze főzőtudományukat. Az új versenyzőkön kívül az előző széria elődöntősei közül négyen most újra lehetőséget kapnak arra, hogy visszatérhessenek a konyhapultba.

Közülük választhatnak a nézők

Horváth Éva, Dombóvári Vanda, Angyal András és Czutor Zoli legalább három versenynapon is ügyesen vették az akadályokat, de az erős mezőnyben végül mégis alulmaradtak. Most viszont csak a nézők kezében van a sorsuk! Ketten ugyanis visszatérhetnek és kapnak még egy lehetőséget, hogy bizonyíthassanak a konyhapult mögött!

A szavazásról bővebben a Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos alkotta zsűri az alábbi videóban beszél:

Szavazni itt lehet:

Forrás: RTL Magyarország

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top