Csajok, pasik, Balaton sorozat tévépremier a SuperTV2-n

A Csajok, pasik, Balaton több, egymástól különálló történetet dolgoz fel, de az események kiindulópontja ugyanaz: barátok, barátnők – tehát csajok és pasik érkeznek a Balatonra és igyekeznek kimaxolni a vakációt… Olvasd tovább az évad rövid összefoglalóját a kép alatt!

Csajok, pasik, Balaton sorozat
A sorozat címe: Csajok, pasik, Balaton (2017)
Évad: 1
Műfaj: fikciós
Korhatár: AP év.
Premier a SuperTV2 műsorán.
Vetítés időpontja: 2017. augusztus 28., hétfő, 21:00-kor

Csajok, pasik, Balaton tartalma

A Csajok, pasik, Balaton több, egymástól különálló történetet dolgoz fel, de az események kiindulópontja ugyanaz: barátok, barátnők – tehát csajok és pasik érkeznek a Balatonra és igyekeznek kimaxolni a vakációt.

Buliznak, flörtölnek, vitáznak, szerelmesek lesznek, élvezik a nyár vibrálását a magyar tenger partján. Partiznak a legtrendibb szórakozóhelyeken és olykor polgárpukkasztó viselkedéssel hívják fel magukra a figyelmet. Eljutunk velük luxusvillákba és yachtokra, de vannak köztük olyanok is, aki pénz nélkül vágnak neki a többhetes kalandnak.

Három jóképű, fiatal srác, Zoli, Dorián és Kristóf lakóbusszal portyázik a parton. A sármos Gábor és kamaszlánya, Laura a rájuk örökül hagyott panzió kétes ügyeit igyekszik rendbe tenni. Kata és barátnője csak pihenni jönnének, ám egyik spontán buliból a másikba keverednek és csak úgy vonzzák a férfitekinteteket. Egy biztos, a szereplők egy percig sem unatkoznak!

Forrás: SuperTV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top