Diagnózis 1. évad 9. rész tartalma

Wolski doktor édesanyja a kórházba került. A legnagyobb gond nem a tüdőgyulladása, hanem az, hogy nincs életkedve. A valamikori balerina… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 16.

Diagnózis lengyel sorozat
Sorozat címe: Diagnózis (Diagnoza)
Műfaj: dráma, filmsorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 9
Szereplők: Adam Woronowicz, Aleksandra Konieczna, Maciej Zakoscielny, Magdalena Poplawska, Maja Ostaszewska
Premier az Duna TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 12., kedd, 21:25-kor

Tartalom

Wolski doktor édesanyja a kórházba került. A legnagyobb gond nem a tüdőgyulladása, hanem az, hogy nincs életkedve. A valamikori balerina nehezen viseli, hogy ágyhoz kötött mozgássérültként éli mindennapjait, ráadásul a demencia is kezd elhatalmasodni rajta.

Anna, miután megtudta, hogy Marcel és Zosia az ő gyerekei, odamegy Artman doktor lakásához. Marta, a pszichológusnő bizonygatja, hogy ő nem tudott Artman dolgairól semmit, de Anna nem hisz neki.

Wolski doktornak egyre jobban remeg és fáj a keze. A fiatalember azt hiszi, hogy édesanyja betegségét örökölte, és eddig inkább homokba dugta a fejét, és igyekezett tudomást sem venni a problémáról. A fájdalom erősödésével azonban Sadzik doktorhoz fordul, és a szakorvos szerint egy egyszerű túlerőltetésről van csak szó.

Anna egyre több mindenre emlékszik a foglalkozásából, automatikusan jönnek elő az ismeretek, és jobb, mint a kórház néhány orvosa. Ez nem kis problémát okoz a kollégák körében…(Eredeti hang digitálisan.)

Forrás: Duna TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top