Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1467. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Bori egész éjjel szenvedett. Nagyon kikészíti az a tény, hogy Roland majdnem megcsalta és nem is képes örök hűséget fogadni neki. Roland… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1467
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 8., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Bori egész éjjel szenvedett. Nagyon kikészíti az a tény, hogy Roland majdnem megcsalta és nem is képes örök hűséget fogadni neki. Roland rettenetesen fél attól, hogy emiatt elveszítheti a lányt. Amikor végül Bori anyja, Éva váratlanul beállít a házba és épp áldását akarja adni a frigyre, Bori teljesen összetörik. Rájön, nem akar hozzámenni Rolandhoz, ha az nem tud hű maradni hozzá. Amikor azonban Roland pánikba esve megérkezik a polgármesteri hivatalhoz és térden csúszva égre-földre esküdözik, Bori eláll a szándékától.

Teó és Evelin nem jutnak napirendre afelett, hogy Márk tulajdonos lett a bárban. Karola a terveiről beszél Márknak, aki alig várja, hogy megszívathassa Teóékat. Erre egy tökéletes dolgot eszel ki, gyerekzsúrt szervez a régi K.E.R.T.-be, amitől Evelin és Teó is teljesen kiakadnak.

Kareszékon eluralkodik a pánik, amikor reggel víz szivárog a hajóba. A srácok felhívják Bécyt, mert ezt a problémát a tulajnak kellene orvosolnia. De Bécy a segítség helyett inkább ki akarja lakoltatni az egész bagázst. Kareszék sokkot kapnak, hogy egy kisbabával fognak utcára kerülni, és jobb híján Joe segítségét kérik. Joe kezességet vállal Kareszékért, és sikerül meggyőznie Bécyt arról, hogy a fiúk beköltözhessenek legalább próbaidőre az új hajóra. Este Joe-t váratlanul éri egy kisebb buli otthon, amit a többiek szerveztek neki.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top