Diagnózis 3. évad 1. rész tartalma

Bogna Mróz, az új főorvosasszony érkezése felkavarja Annát. Halvány emlékképei, amit a doktornőről őriz, baljósak. Ráadásul Artman és Mróz… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 16.

Diagnózis lengyel sorozat
Sorozat címe: Diagnózis (Diagnoza)
Műfaj: dráma, filmsorozat
Évad: 3. Aktuális epizód: 1
Szereplők: Adam Woronowicz, Aleksandra Konieczna, Danuta Stenka, Maja Ostaszewska, Magdalena Poplawska
Premier az Duna TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. október 5., hétfő, 21:25-kor

A 3. és a 4. évad beharangozóját itt olvashattad: Folytatódik a Diagnózis lengyel sorozat a Dunán!

1. epizód tartalma

Új évad!

Bogna Mróz, az új főorvosasszony érkezése felkavarja Annát. Halvány emlékképei, amit a doktonnőről őriz, baljósak. Ráadásul Artman és Mróz főorvosnő először úgy tesznek, mintha nem is ismernék egymást.

Mróz főorvosasszony új munkarendet alakít ki, mely ellenérzést vált ki a kollégákból. Még régi jó ismerőse, Artman is gyanakvással figyeli az asszony megjelenését.

Wolski doktor súlyos betegsége ellenére is tovább folytatja a műtéteket, de már nem választhatja meg az asszisztensét. Kénytelen az új, fiatal doktornővel, Kalinával műteni.

Maria doktornő fia, a fiatal Kaleta nem akar együtt élni anyja új, fiatalabb barátjával, ezért Rafallal költözik össze. A régi vetélytársak barátok lesznek.

Wanda meg szeretné beszélni a válás feltételeit Gerarddal, de a férfi képtelen felnőttként viselkedni. A kórházban egy súlyos beteget hoznak, akit a patakparton megkéseltek. A férfi nemrég komoly műtéten esett át, eltávolították a fél máját. Családja minderről semmit sem tud. Mielőtt beszélhetnének a beteggel, és magyarázatot kapnának a különös esetre, a férfi szepszis következtében meghal.

Wolski doktornak az a gyanúja, hogy illegális szervkereskedelem áldozata lett…

Eredeti hang digitálisan.

Forrás: Duna TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top