Drága örökösök szereplők

Nézd meg ki kicsoda a Drága örökösök szereplők közül. Segítünk eligazodni az RTL Klub saját gyártású sorozatának szereplői között. Nézd meg a képgalériát!

Kálmán bácsi (Koltai Róbert alakítja), a falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőtt korú unokájára.

A három gyermek Tibi a taxis (Lengyel Ferenc), Mónika az ingatlanos (Járó Zsuzsa) és Kristóf a szerencsejátékos (Kovács Lehel).

Az unokák: Kata (Horváth Sisa Anna) és Tamás (Mohai Tamás) Kata Tibi lánya és orvosként dolgozna, ha nem jön közbe a mesés örökség. Tamás Mónika fia és életművész.

A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll.

Pontosabban a Szebb Ökörapátiért Egyesületé, melynek tagjai Mihály fővadász (Bede-Fazekas Szabolcs), Sándor katasztrófavédő (Hajdu Steve), Szláven “jugó”(Molnár Gusztáv), Anikó (Fekete Linda) és Attila (Haagen Imre)

A faluban két fontos tisztség van. Attila Ökörapáti polgármestere, Anikó pedig a kocsmáros. (És Sándor szeretője…)

Hát ők a Drága örökösök szereplők. Nézd meg a fotókat is!

Ők a Drága örökösök szereplők

Forrás: RTL Klub
Fotók: Sajtóklub (rtlklub.sajtoklub.tv/rtlklub)

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top