Egy rém fura család 1. évad 1. rész tartalma

Egy meleg pár aki gyereket akar, egy béranya no meg a vele járó káosz. Évadnyitó epizód! Az amerikai tv-sorozat 1. részének címe: Gyereket akarok! 2016.06.23-án 12:35-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Bryan (Andrew Rannells) és David (Justin Bartha) jól szituált meleg pár, akik belevágnak a családalapításba. Béranyát fogadnak, és hamarosan a megcsalt Goldie (Georgia King) Los Angelesbe költözik kislányával, Shaniával (Bebe Wood). Goldie azonban nem egyszerű eset, bájos kislányán kívül tartozik hozzá még egy mocskos szájú nagymama, Jane (Ellen Barkin) és egy zűrös férj, Clay (Jayson Blair).

Egy rém fura család 1. évad 1. rész tartalma

A producerként dolgozó Bryan excentrikus alkatú, és rajong a cuki dolgokért, neki mindig minden kell. És mi lehetne cukibb egy aranyos kisgyereknél? Párja, David sokkal megfontoltabb, de elnézi Bryan különcségét, és ezúttal könnyű meggyőzni, hogy semmi más nem hiányzik nekik jobban, mint egy gyerek. Az első és legfontosabb lépés béranyát találni, ami nem túl könnyű. Goldie (Georgia King), aki rajtakapta férjét egy másik nővel, Los Angelesbe költözik, és épp munkát keres. A véletlen összehozza őket.

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top