Éjjel-Nappal Budapest 2015.12.08, keddi előzetes

Éjjel-Nappal Budapest sorozat tartalma, a 2015. december 8. keddi epizód tartalmából: Gábor még jobban belekeveredik a szerelmi háromszögbe, Miki egyre mélyebbre süllyed, Robinnal nem stimmel valami. Részletesen.

Gábor reggel azon aggodalmaskodik, hogy korábbi kirohanásával gyanút keltett Gazsóban. Ám nem sokkal később épp Gazsó keresi fel, aki ki akar vele békülni. Amikor Lali előadja, hogy beteg, Gazsó azonnal felajánlja Gábornak a segítségét a Burger Reaktorban. Aztán ott néhány kölyök kiprovokál tőlük egy rövid focimeccset, amit Gábor és Gazsó együttes erővel megnyernek.

Gábor, Franciska és Gazsó az Éjjel-Nappal Budapest sorozatból

Maja reggel felkeresi Mikit, hogy beszéljen vele még egyszer Barbi miatt. Kibékül az apjával. Timi, aki a viszonyát titokban folytatja Mikivel, Majával vásárolni megy. Maja elmondja neki, mennyire fontos számára a barátságuk. Közben Miki megjelenik Barna születésnapján, és kérkedni kezd Barbis akciójával, amivel aztán végképp kivívja a motorosok ellenszenvét.

Sári nagyon aggódik Robin miatt, mert a betörésük óta nem jelentkezett. Ráadásul azt sem érti, hogy Robin miért lopott el egy méregdrága karórát. Karesz is úgy gondolja, hogy valami nem stimmel Robinnal. Amikor Robin később mégis felbukkan a lakóhajón, Sári leszidja, mire Robin úgy határoz, hogy visszaviszi az órát a tulajdonosnak.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top