Éjjel-Nappal Budapest 2015.12.09, szerdai előzetes

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2015. december 9-i, szerdai epizód tartalmából: Gábor és Franciska ismét az ágyban kötnek ki, Kristóf és Petra közelednek egymáshoz, Sári Fodorék villájához megy. Az epizód részletes tartalma.

Az Éjjel-Nappal Budapest tv-sorozat közkedvelt rövidítése: ÉNB.

Gazsó behívja Gábort a cukrászdába. Franciska nem valami boldog ettől, és azt szeretné, ha a fiú elmenne. Gábor erre dacból flörtölni kezd egy szőke lánnyal, amitől Franciska kiakad. Az albérletben Gábor elmondja a bánatát a fiúknak. Felbukkan a féltékeny Franciska és végül szenvedélyes szexbe torkollik a találkozásuk.

Dávid végre szerzett egy takarítónőt, aki Kristófnak és Dávidnak is nagyon bejön. Dávid flörtöl a lánnyal, ami szúrja Milla szemét, de Dávid az életben először kiáll magáért Millával szemben. Petra és Kristóf közel kerülnek egymáshoz, amit Karola hazaékezése zavar meg. A lány Kristóf nagy bánatára elköszön.

Sári reggel kibukik, mikor Balázs részegen ér haza. Csalódott, hiszen a fiú nem változik, folytatja a madridi bulis életét. Sárit meglátogatja a hajón Robin. Sári végül Kareszék rosszallása ellenére kibékül Robinnal, és azt javasolja, hogy a szülinapján beszéljen a szüleivel, de a fiúnak nem nagyon van kedve hozzá. Sári elmegy Fodorék villájához.

ÉNB fotók a heti epizódokból

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top