Éjjel-Nappal Budapest 2015.12.17, csütörtöki előzetes

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2015. december 17. csütörtöki epizód tartalmából: Joe mégis elmegy a 66-os útra, Robinnak pénz kell a koncerthez, Bécy csődöt mond az ágyban.

Joe eltökéli, hogy egy időre elhagyja Budapestet, és mégiscsak végigmegy a 66-os úton motorral. Távolságra van szüksége – Budapest túlságosan tönkrement számára. Barbi egyáltalán nem örül ennek, és hallani akarja tőle, hogy nekik kettőjüknek van-e még közös jövőjük – valamikor. Joe viszont ezt nem tudja megígérni neki.

Robin barátai látogatóba jönnek a lakóhajóra, és megállapítják, hogy ez az ideális helyszín egy koncerthez. Csak egy gond van: nincsen pénzük erősítőre és hangszerekre. Sárinak támad egy ötlete: miért nem szerzik meg a pénzt Robin apjától? Hiszen ő egy igazi pénzeszsák! Robin egyetért.

Reggel Bécy nagyon szégyelli magát, amikor kiderül, hogy múlt éjjel csődöt mondott Nikinél. Először megpróbál gyorsan megszabadulni Nikitől. Aztán Dávid egy véletlen folytán ráébreszti Bécyt, hogy Niki némileg hasonlít Alexára – aki Bécy erekciós problémájának a valódi oka. Bécy rögtön magával cipeli Nikit a fodrászhoz, és csináltat neki egy tökéletes Alexa-kinézetet.

ÉNB fotók a heti epizódokból

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Joe: Varga Miklós
Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top