Éjjel-Nappal Budapest 2015.12.18, pénteki előzetes

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2015. december 18. pénteki epizód tartalmából: Gábornál elszakad a cérna, kiskorú veszélyeztetése a hajón, Kristóf és Petra közelebb kerülnek egymáshoz.

Gábor nem akar hinni a szemének, amikor Marika és Gazsó a teljes násznépet a nyakába varrja. Eleinte kézzel-lábbal tiltakozik, de aztán fogcsikorgatva belemegy, hogy egy éjszakára elszállásolja az erdélyi rokonokat. Később Gazsó és Marika az egész pereputtyot „leparkolják” a fiúnál a Burger Reaktorban. Ekkor Gábornál elszakad a cérna.

Karesz és Milán reggel jelentkeznek, hogy majd ők vigyáznak Zsófira. Ám miközben békésen sétálgatnak a kislánnyal, Döme szerelmi bánatában felforgatja a hajót. A felfordulás kellős közepén Karesz és Milán mellett még Balázs anyja is beállít, aki úgy véli, itt az alkalom, hogy kiskorú veszélyeztetése miatt kihívja a rendőrséget.

Kristóf reggel ismét odahívja az albérletbe Petrát. Ádám megint nyomulni szeretne a lányra, és ezen összekapnak Kristóffal. Amikor Petra rájön, hogy a két fiú azon verseng, ki fogja őt hamarabb lefektetni, sértetten elrohan. Kristóf azonnal a nyomába szegődik, sikerül kiengesztelnie, és együtt tölt a lánnyal egy meglepően jó hangulatú napot.

ÉNB fotók a heti epizódokból

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Joe: Varga Miklós
Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top