Éjjel-Nappal Budapest 2015.12.21, hétfői előzetes

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2015. december 21. hétfői epizód tartalmából: kiderül, hogy Gábor lefeküdt Franciskával, gyámhivatali ügyintéző vizsgálódik Zsófi miatt az albérletbe, Paula meglepetés vendégei.

Az erdélyi rokonság a hétvége során meglehetősen leharcolta a lakást, és reggel is teljesen kisajátítják azt, ami nem tetszik Lalinak. Lali nem lát más megoldást, mint hogy riadóztassa Gábort, aki véget akar vetni a káosznak. Ekkor viszont Gazsó addig provokálja Gábort, amíg végül kibukik belőle, hogy lefeküdt Franciskával.

Sári fél attól, hogy a gyámhivatal, amelyet Éva értesített, elveheti tőle Zsófit. Délben valóban be is állít egy gyámhivatali ügyintézőnő. Karesz és Milán más címre irányítják a nőt, így a srácoknak sikerül gyorsan rendet rakni az albérletben. Sárinak, aki meg van ijedve, így sikerül egészen egész jó benyomást keltenie.

Paula reggel csalódik, amikor minden lakó lemondja a mai fodrászszalon-megnyitót, de nem mutatja. Különösen Marci visszautasítását emészti meg nehezen, mert remélte, hogy közelebb kerülhetnek egymáshoz. Emese végül mégis eljön a megnyitóra. Paula ledöbben, amikor meglepetésként látogatói érkeznek Pécsről.

ÉNB fotók a heti epizódokból

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Joe: Varga Miklós
Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top