Éjjel-Nappal Budapest 2016.01.11, hétfői előzetes

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016. január 11. hétfői epizód tartalmából: Marci törött lábbal csajozik, Sári lop a boltban, Lali egyedül viszi a Burger Reaktort.

Marcinak még mindig nincs kedve kimozdulni otthonról, ám fordul a kocka, mikor a fiúk megjelennek egy limuzinnal, ráadásul még megismerkednek három korcsolyás lánnyal is. Marci hevesen flörtölni kezd az egyik lánnyal. Paula is csatlakozik hozzájuk, ám rendkívül ideges lesz, mikor Marci még tőle kérdezi meg, hogy szerinte „ebben az állapotban” hazavigye-e magával a lányt.

Sári reggel férje válási szándékáról szóló ügyvédi levelet kap Balázstól. Mikor nem sokkal később Karesz és Milán megpróbálják a bababoltban jobb kedvre deríteni barátnőjüket, bohóckodnak, mire Sári idegesen elküldi mindkettőjüket. Sári a pénztárnál veszi észre, hogy hiányzik néhány forint ahhoz, hogy meg tudjon venni egy csomag pelenkát, így lop Zsófinak egy darab pelenkát.

Lali reggel előleget akar kérni Félixtől, aki pont arra készül, hogy egy időre becsukja a Burger Reaktort. Félix üzleti ügyben határozatlan időre Romániába utazik. Lalinak végül sikerül rábeszélnie Félixet, hogy a távolléte alatt Lali egyedül vezethesse a büfét. Ám Lali már nem sokkal később alig bírja a temérdek munkát.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Éjjel-Nappal Budapest 2016. január 11. 686. rész.

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Joe: Varga Miklós
Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top