Éjjel-Nappal Budapest 2016.01.12, keddi előzetes

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016. január 12. keddi epizód tartalmából: Joe félbeszakította a motoros körútját Barbi miatt, Lali nem bír Ildikóval, Robin félreérti Sárit.

Joe félbeszakította a motoros körútját, mivel nem volt képes kiverni a fejéből Barbit. Úgy érzi, sürgősen beszélnie kell vele. Barbi először visszautasító, de amikor Joe bevallja neki, hogy még mindig szerelmes belé, ismét reménykedni kezd.

Lalit bosszantja Ildikó ténykedése a Burger Reaktorban, és ennek ellensúlyozására azt találja ki, hogy mulatós zenével lepi meg a vendégeket. Az ötletével sikert is arat Ildikó nyugdíjas vendégei körében, ez azonban Ildikót igencsak zavarja, így végül összetöri Lali magnóját: nincs több mulatós zene!

Reggel Sárit a fiúk meglepik egy kirándulással: egy kulcsos házba mennek Milán apjának a kisbuszával, és ott töltik az éjszakát is. Karesz rosszallása ellenére a váratlanul betoppanó Robint is elviszik magukkal. A házban azonban Robin félreérti Sárit és egy csókkal is megpróbálkozik, amit a lány elutasít.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Éjjel-Nappal Budapest 2016. január 12. 19:30-kor a 687. rész.

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Joe: Varga Miklós
Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top