Éjjel-Nappal Budapest 2016.01.19, keddi előzetes

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016. január 19. keddi epizód tartalmából: Barbi azt akarja, hogy Maja költözzön el, Drex keresni kezdi Karola apját, Kristóf ismét felkeresi Petrát.

Reggel a lakók szavaznak arról, hogy Barbi visszaköltözhet-e? Mindenki lelkes. Csak Maja és Barbi között feszült kissé a viszony. Amikor Barbi megjelenik a dobozaival, összevesznek Majával. Barbi még mindig haragszik a lányra, amiért fedezett az apjának. Azt akarja, hogy Maja költözzön el. Maja, attól tart, hogy Barbi célt ér Joe-nál.

Drex szerint jó ötlet, ha Karola szembenéz a múltjával és a vér szerinti apjával. Drex két férfit is talál Budapesten, akiket Ménesi Balla Gyulának hívnak. Egyikük Karola apja. Drex megszervez egy találkozót az egyik lehetséges jelölttel, és persze nem az igazi apát választja. Végül együtt elindulnak a másik férfihoz.

Kristóf teljesen kikészül, amikor Petra reggel levegőnek nézi, magyarázkodna a szakítás miatt, de Petra nem kíváncsi rá. Kristóf elmegy Petrához, ahol Dominik születésnapjának a végébe csöppen. Petra épp az exével veszekszik, aki éppen csak, hogy benézett a fia születésnapjára. Dominik, ahogy ezt megtudja, mérges lesz az anyjára, és bezárkózik a szobájába.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

2016.01.19 19:30 RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest 2016.01.19, keddi előzetes

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Joe: Varga Miklós
Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top