Éjjel-Nappal Budapest 2016.01.22, pénteki előzetes

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016. január 22. pénteki előzetes: Sári és Balázs látnak még esélyt a kapcsolatukban, Franciska az albérletben a probléma, Karola beolvas az apjának. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Reggel tovább folytatódik a vita Barbi és Franciska között. Meglepő módon Joe amellett érvel, hogy adjanak még egy esélyt Franciskának, és fogadják el a lányt. Ám Franciska egy kicsit sem erőlteti meg magát, hogy beilleszkedjen. A lakók mindannyian egyetértenek abban, hogy Franciska hatalmas problémát jelent.

Sári ideges, mert Zsófi éjjel belázasodott, de szerencsére befut Balázs, és kettesben vigyáznak a gyerekre. A házaspár ismét békülékeny hangulatba kerül, és komoly elhatározásra jut: ha mindketten úgy gondolják, hogy vannak még tartalékok a kapcsolatukban, találkozzanak ma éjjel egy kijelölt híd közepén.

Drex rájön, hogy Karola még mindig nem tette túl magát az apján, és rábeszéli a lányt, hogy ne fojtsa magába az érzéseit. Együtt elmennek az autókereskedésbe, ahol épp a vállalat 10. születésnapját ünneplik. Miután Gyula megalázóan viselkedik Karolával, a lány a nagy nyilvánosság előtt olvas be apjának.
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

2016.01.22 19:30 RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest 2016.01.22, pénteki előzetes

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Joe: Varga Miklós
Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

címke:
facebook:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top