Éjjel-Nappal Budapest 2016.02.01, hétfői előzetes

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016. február 1. hétfői előzetes: Lali ismét beleszól Gábor életbe, Sári és Robin kirándulni megy, Barbi rájön Paula titkára. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Miközben Gábor nem tud zavartalanul együtt lenni Franciskával, mert folyamatosan Alexán jár az esze, addig a lány is szenved attól, hogy még mindig nincs tisztázva a viszonyuk. Alexa elhatározza, hogy még egyszer beszél Gáborral, ám Lali ármánykodásának köszönhetően pont akkor ront be Gábor szobájába, amikor ő Franciskával szerelmeskedik.

Sári a pénteki összeomlása óta maga alatt van, de reggel Robin rá tudja beszélni őt, hogy elmenjenek egy közös kirándulásra. Mikor Sári számára világossá válik, hogy a meglepetés úti cél az a kulcsos ház lesz, ahol korábban már eltöltöttek néhány igencsak viharos napot, elszakad nála a cérna.

Paula nem győzi egyedül a munkát a fodrászüzletben, így Bari ismét felajánlja a segítségét a lánynak. Paula szkeptikus, mert szerinte Barbi stílusa nem illik a hely arculatához. Barbi az édesanyja segítségét kéri, aki eredeti, hatvanas évekbeli ruhákkal látja el a lányt. Paula alig tudja visszafojtani a nevetését, mikor meglátja Barbit. A két lány az estét a többiekkel együtt Bécy klubjában zárja, ahol Barbi rájön Paula titkára.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

2016.02.01 19:30 RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest 2016.02.01, hétfői előzetes

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Joe: Varga Miklós
Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top