Éjjel-Nappal Budapest 2016.02.04, csütörtöki előzetes

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016. február 4. csütörtöki előzetes: Franciska túszul ejti Alexát, Sári és Robin állatvédő akciója, Kristóf szakít Petrával. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Reggel az albérletben Marika hiába próbálja meg meglágyítani Gábor szívét, hogy fogadja vissza Franciskát, aki a két nő elől menekülve bezárkózik a szobájába. Tovább ront a helyzeten, hogy megjelenik Alexa az albérletben. Franciska a lányt hibáztatja a kapcsolata megromlásáért és bosszút esküszik Alexa ellen. Később Franciska annyira kifordul magából, hogy túszul ejti Alexát a fodrászatban.

Sári felajánlja Robinnak, hogy Réka helyett segít a fiúnak egy újabb tiltakozó akciót véghezvinni az állatok érdekében. Miután Joera bízzák Zsófit, azt tervezik, hogy egy szőrme boltba érkező szállítmányt tesznek tönkre azzal, hogy összefestik a bundákat. Rékában azonban közben felébred a féltékenység és mégis megjelenik a boltnál, ahol összevesznek Sárival. Miután Réka dühösen elrohant, Robin és Sári véghezviszik a tervüket. Az akció után Robin izgalmában megcsókolja Sárit.

Kristóf Petrával és Dominikkal egy kalandparkban tölti a napot. Mikor Petra bevallja Kristófnak, hogy el fog fogadni egy gyakornoki helyet Győrben, a fiúban egy világ dől össze. Kristóf szakít Petrával, mert sem a költözés, sem egy távkapcsolat nem jöhet szóba a számára. Dominik később egyedül elmegy az albérletbe, hogy elhívja Kristófot egy focimeccsre.
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

2016.02.04 19:30 RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest 2016.02.04, csütörtöki előzetes

Éjjel-Nappal Budapest szereplők:

Joe: Varga Miklós
Gábor: Király Péter
Kristóf: Törőcsik Dániel
Dávid: Vörös Attila
Bécy: Kállai Géza

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

2 Comments

 1. milan2016-02-07

  Franciskáról nem tennétek fel képeket??

  1. Csibészke Magazin2016-02-07

   Franciska több fotónkon is szerepelt, a sorozattól függ, hogy tudunk-e róla további képeket közölni. Addig is itt van egy korábbi fotó (Alexával):

    ÉNB Franciska

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top