Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.07, csütörtöki rész tartalmából

Marci választás elé állítja Grétit, Joe leendő felesége egy saját házra vágyik, Evelinre rátör a magány érzése. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.07, csütörtöki előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest sorozat információi itt elérhetők.

Marci elhatározza, hogy megküzd Grétiért. Egy romantikus reggelivel lepi meg a lányt, ami közben élvezhetik a budapesti panorámát. Gréti örül, és egy rövid időre úgy tűnik, hogy csak Marciért dobog a szíve, de aztán váratlanul feltűnik Nimród. Gréti ismét elbizonytalanodik. Marcinak elege van ebből a hintapolitikából. Grétit választás elé állítja: ő vagy Nimród.

Joe ragaszkodik hozzá, hogy Barbival az esküvő után is a lakásban maradjanak. De Alexa és Paula Joe lelkére beszélnek: Barbi itt nem lesz boldog, leendő felesége egy saját házra vágyik. Először Joe ellenzi a dolgot, de amikor tudatára ébred, hogy Barbi az ő kedvéért mindenről lemondana, lelkiismeret-furdalása támad.

Evelint érzékenyen érinti, amikor reggel meglátja, hogy Marci Grétire hajt. Egy bulival szeretne vigasztalódni, de senkinek sincs ideje a számára. Fájdalmában visszamegy abba a negyedbe, ahol felnőtt. Ám amikor a barátai közös drogozásra csábítják, Evelin visszakozik: a drogozásból elege van. Visszatér a klubba, de ott újra rátör a magány érzése. Miután Roland visszautasítja Evelin közeledését, a lány kísértésbe esik.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top