Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.08, pénteki rész tartalmából

Barbi és Joe végleg kiköltöznek az albérletből, Marci rajtakapja Grétit Nimróddal, Karesz megbilincselve bukik le Liza előtt. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.08, pénteki előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest sorozat információi itt elérhetők.

Reggel Barbi és Joe végleg kiköltöznek az albérletből. Míg ők beköltöznek az új otthonukba, az albérletben újabb viták bontakoznak ki, mivel Lali még mindig nem hiszi, hogy Joe nem jön vissza. Mikor Joe inkább a műhelybe menekül, hogy így ússza meg a szomszédokkal töltendő estét, Laliban újra feltámad a remény. De Joe felfogja, hogy neki már új élete van.

Reggel Gréti és Marci megint összevesznek, amikor Nimród váratlanul beállít az albérletbe. Nem sokkal később Paula elmeséli, hogy Gréti az előbb bevásárlás közben kicsit túlreagált valamit, és a földre vitt egy fickót. Marci aggódni kezd. Miközben Marci hiába keresi égen-földön, Gréti Nimródnál sírja ki magát. Mivel Marcinak nincs jobb ötlete, elmegy Nimródhoz, hogy nála érdeklődjön Gréti felől, ahol rajtakapja őket az ágyban.

Reggel Sári megtudja, hogy Karesznek titokban mélyebb érzései vannak Liza iránt. De Karesz bármit elkövetne, csak hogy megszabaduljon ezektől az érzésektől. Végül Sári a hajón egy mantraplakát elé bilincseli egy székhez. Sárinak el kell mennie, de megígéri, hogy egy órán belül visszajön. De hát persze jön, aminek jönnie kell: Sári elkésik, Liza viszont megjelenik a hajón.
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top