Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.11, hétfői rész tartalmából

Barbi el akarja adni az albérletet, Dávid kikezd Bécy csajával, Karesz és Liza összezárva váratlanul megcsókolják egymást. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.11, hétfői előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest sorozat információi itt elérhetők.

Barbi reggel a fejébe veszi, hogy milyen szép is lenne, ha egyből megvennék a házat, amit bérelnek. Az az ötlete, hogy ehhez el kellene adni az albérletet. Joe azonban ezt határozottan visszautasítja. Barbi azonban továbbra is felszínen tartja ezt a témát, miután Alexa és Paula megértően viszonyulnak hozzá. Amikor az albérletben felüti a fejét a pletyka az ingatlan eladásáról, heves vita tör ki.

Dávid reggel megint frusztrált, mert ismét csak ő az, aki nem tud felszedni senkit sem. Ez Bécy új csajának, Bellának is feltűnik, aki végül elcsábítja a Dávidot. Dávid később megbánja a történteket, és attól fél, hogy Bécy kicsinálja, ha rájön. Bécy azonban meg van róla győződve, hogy Roland volt a bűnös, és kidobja a fiút. Kristóf rá akarja beszélni őt arra, hogy hagyja, hadd rúgja ki Bécy Rolandot, ám Dávid végül feltárja az igazságot Bécy előtt.

Karesz lassan kezd kétségbeesni Liza miatt. Éppen ezért kidolgoznak egy tervet, hogy a jövőben feltűnés nélkül kerülhessék egymást. Veszekedést színlelnek Milán előtt, ennek azonban az lesz a vége, hogy Milán ki akarja kényszeríteni belőlük a békülést. Amikor Karesz és Liza összezárva azon tépelődnek, hogy mi is volna a kiút, váratlanul megcsókolják egymást.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top