Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.18, hétfői rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Nimród földre viszi Marcit, Milla teszteli Karolán, hogy milyen egy nővel csókolózni, Timi nem tűri, hogy Maja szólózzon. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.18, hétfői előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest sorozat információi itt elérhetők.

Reggel Nimród megint beállít Grétihez, mert harcolni akar érte. Amikor Gréti egyértelműen közli vele, hogy Marci mellett döntött, Nimród képtelen belenyugodni, és mérgesen beállít az albérletbe. Nimród újabb esélyt kér Grétitől, ám a lány hajthatatlan. Vitatkozni kezdenek, mire Marci közbelép. Tettlegességig fajul a helyzet, és Nimród földre viszi Marcit. Nimród elmenekül, Gréti pedig aggódva ápolja a fiút.

Reggel Milla teljesen odavan, hogy a férfiak mennyire meg vannak veszve Karoláért. Dávid rányomul Millára, de a lány értésére adja, hogy ebből már semmi sem lesz. Más tervei vannak, és reméli, hogy Karola ellátja jó tanácsokkal. Karola először visszautasítja, de végül hagyja, hogy Milla meghívja egy italra. Az este során jó sokat isznak, és mikor Karola a nőkkel való szexuális tapasztalatairól mesél, Milla rögtön teszteli is Karolán, hogy milyen egy nővel csókolózni.

Majának a hétvégén sikerült megfelelő távolságot tartania Ábeltól, de reggel a férfi váratlanul megjelenik a hajón. Meghívja a lányt egy meglepetés randira. A randi előtt Maja a manikűrösnél összefut Timivel. Maja nagy örömére Timi hajlandó túltenni magát a korábbi veszekedésükön, ám mégis eltitkolja előle, hogy kapcsolatban áll Ábellel. Timi rajtakapja őket, és közli Majával, hogy nem tűri, hogy szólózzon.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top