Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.20, szerdai rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joet feljelentik csendháborítás miatt a szomszédai, Drex magára hagyja a testvérét a születésnapján, Liza hirtelen felindulásból szakít Milánnal. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.20, szerdai előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest sorozat információi itt elérhetők.

Joe-nak reggel váratlan látogatói érkeznek a rendőrségtől, mert az egyik szomszéd csendháborítás miatt feljelentette. Joe egyidejűleg nagyon jó vételi ajánlatot kap a lakásért. Joe eleinte vonakodik, de megkönnyebbül, amikor a lakók megnyugtatják, nekik nem gond a gyors kiköltözés. Egyedül Lali képtelen beletörődni, és tesz még egy utolsó kísérletet az albérlet megmentéséért, ám nem jár sikerrel. Lali elkeseredésében beolvas Joe-nak.

Roland reggel a születésnapi előkészületekkel foglalatoskodik, amikor megjelenik az anyja, Melinda, aki régen önző okokból elhagyta a családot. Míg Drex örül neki, hogy viszontlátja az anyját, Roland nagyon elutasítóan viselkedik vele. Végül kitör a botrány, mert Drex, Roland akarata ellenére, meghívja az anyjukat a bátyja születésnapi bulijára. Drex lelép a Melindával, és magára hagyja a testvérét a születésnapján.

Reggel, amikor Milán szülei váratlanul betoppannak Milánékhoz, még minden a legnagyobb rendben van Milán és Liza között. Milán szüleinek első látásra szimpatikus Liza, így meghívják a fiatalokat magukhoz délutáni kávéra. Lizát még mindig a Karesszel tegnap elcsattant csók foglalkoztatja. A látogatás katasztrófába fullad, amikor Liza hirtelen felindulásból szakít Milánnal. Karesz magát okolja, megpróbál lelket önteni barátjába, miközben Milán azt tervezi, hogy rendbe hoz mindent.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top