Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.26, keddi rész tartalmából

Gréti elhatározza, hogy elhagyja Budapestet, Sári és Robin lopott autóval száguld Budapest felé, Roland egy követ fúj az édesanyjával. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.26, keddi előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Marcinak valahogy nincs szerencséje mostanában a lányokkal. Mivel Gréti folyton összeveszik a kollégáival a klubban és a panzióban is csak baj van a szomszédjaival, Gréti egyre rosszabbul érzi magát Budapesten. Rájön, hogy az egyetlen ember, aki még ott tartja, Marci. Grétinek azonban nem sikerül vele kibékülnie, hanem még jobban összevesznek. A Karolával való beszélgetése után Gréti rájön, hogy túlságosan függ Marcitól. Amikor este a Bécy klubjában ismét kritizálják a munkáját, Grétinek végleg elege lesz: összeszedi a holmiját és elhatározza, hogy elhagyja Budapestet.

Sári és Robin nem veszik elég komolyan az életet, pedig lenne rá okuk, ha más nem, akkor Zsófi, Sári gyermeke. Mivel Robin túl lassú, Sári későn ér vissza Budapestre, és nagyon aggódik, mert nem szeretne lemaradni a lánya első születésnapjáról. Mivel túl gyorsan hajtanak az országúton, felfigyelnek rájuk a rendőrök, és kiderül, hogy az autójuk lopott. Ez még csak a kezdete a rengeteg szerencsétlenségnek.

Anya és fia kibékülhet, de milyen áron? Drex megrémül, amikor megtudja, hogy a pénteki verekedés áldozata őt gyanúsítja. Rolandnak lelkiismeret furdalása van, mert igazából ő verte össze a srácot. Amikor elmondja az anyjának az igazat, Melinda dühös lesz Rolandra, de nagy meglepetésére támogatja a fiát, és megpróbálja rávenni Drexet, hogy vállalja magára a bűncselekményt. Roland meghatódik az anyja törődése miatt, és beszáll a játékába.
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top