Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.27, szerdai rész tartalmából

Hiába derül ki, hogy Roland a tettes, Grétit már semmi sem tartja Marcin kívül Budapesten, Joe durván összeveszik Robinnal. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.27, szerdai előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Reggel Drex úgy dönt, hogy feladja magát a rendőrségen. Amikor Melinda közli vele, hogy ez így a legjobb, Roland ráébred, hogy nem hagyhatja az öccsét ártatlanul elítélni. Roland bevallja neki, hogy ő a valódi tettes. Drex nem tudja elhinni. Roland kétségbeesett próbálkozása ellenére, Drex úgy dönt, hogy feljelenti Rolandot a rendőrségen. Amikor nem sokkal később Roland a rendőrség előtt vár Drexre, meglepődik, amikor Drex közli vele, hogy mégis magára vállalta az egészet.

Reggel Marci sokkolódik, amikor értesül Dávidtól Gréti tervezett elutazásáról. Ezért a fiú nem sokkal később felbukkan a panzióban Grétinél. Gréti elmondja, hogy ha Marci ad neki még egy esélyt, akkor itt marad, Marci azonban állhatatos marad: ő csak el akart búcsúzni. Amikor utána Gréti még Dávidtól is megkapja, hogy az utóbbi időben csak hülyeséget csinált, a lány rájön, hogy már semmi sem tartja őt Budapesten. A pályaudvaron Gréti titkon azt reméli, hogy Marci még feltartóztatja őt.

Reggel Sári közli Joe-val, hogy ő és Robin ismét kézben tartják az életüket. Sári totál beveszi Robin aggódó és gondoskodó álarcát, hogy milyen jól kijön Zsófival és optimistán elmegy munkaügyben intézkedni. Mindeközben Robin mindennel foglalkozik, csak Zsófival nem. Amikor Joe átjön a lakásba, hogy megnézze minden rendben van-e, durván összeveszik Robinnal. Robin saját magának húz be egyet, amit később úgy ad elő, mintha Joe ütötte volna meg.

ÉNB Roland a tettes, de ÉNB Drex fog bűnhődni?

ÉNB Roland a tettes, de ÉNB Drex fog bűnhődni?

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top