Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.28, csütörtöki rész tartalmából

Roland elmegy a rendőrségre, hogy feladja magát, Gábor katasztrofális randija, Milán össze akarja hozni valakivel Kareszt. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.28, csütörtöki előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

A lakótársak közül mindenki ellenségesen reagál, amikor Drex reggel bevallja, hogy feladta magát a rendőrségen. Mikor aztán még ki is akar költözni, Rolandot mardosni kezdi a lelkiismerete. Elmegy a rendőrségre, hogy felmentse az öccsét, és feladja magát. Az albérletben is vállalja a felelősséget, de Drex még így sem tud megbocsátani neki. Csak akkor tud úrrá lenni a bátyja iránti gyűlöleten, amikor ráébred, hogy az anyja juttatta el addig, hogy feljelentse saját magát.

Gábor reggel összekap Alexa új barátjával, Rajmunddal, amikor a férfi meghívja a lányt egy gyertyafényes vacsorára. A nagy féltékenykedésben azt sem veszi észre, mikor a műhelyben a csinos ügyfél, Lea kikezd vele. Mikor aztán kiderül, hogy a gyertyafényes vacsora nem más, mint egy közös étkezés a lakótársakkal, Gábor gyorsan meghívja Leát is. A randi azonban katasztrofálisra sikerül.

Szerinted Karesz még mindig szerelmes Lizába?

Miután Milán pár napot Lizával töltött, Karesz azt hiszi, hogy már túl van a lányon. De amikor Milánék reggel beállítanak, minden kezdődik elölről. Milán úgy érzi, hogy elhanyagolta Kareszt, ezért elhatározzák, hogy eltöltenek együtt egy tesó-napot. Milán össze akarja hozni valakivel Kareszt, amitől Karesz nem túl lelkes. Nem szednek fel egy nőt sem, viszont Milán rengeteget iszik, ezért végül Karesznek kell felcipelnie a hajóra. Ott megint összefutnak Lizával, aki nem veszi be Karesz színjátékát, és azzal vádolja a fiút, hogy még mindig szerelmes belé.
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top