Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.02, hétfői rész tartalmából

Gábor megakadályozza, hogy Joe beszámoljon Barbinak a félrelépéséről, Evelin úgy dönt, hogy Máté költözzön oda hozzá, Liza egy mogyorós süti miatt allergiás rohamot kap. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.05.02, hétfői előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Reggel Gábor megakadályozza, hogy Joe beszámoljon Barbinak a félrelépéséről. Szerencsétlenségükre azonban Paula is tudomást szerez a dologról. Joe nem tudja, mitévő legyen. Mikor végre arra az elhatározásra jut, hogy elmondja Barbinak az igazat, mégsem viszi rá a lélek, helyette inkább sírig tartó szerelmét bizonygatja Barbinak. Később Sári is kitart amellett, hogy nem vesz részt az esküvőn, így Joe napja maga lesz a katasztrófa.

Evelin részeg tombolása miatt kirúgják Mátét a panzióból, ami miatt Evelin úgy dönt, hogy Máté költözzön oda hozzá a házba. Máté csodálkozik a lány lépésén és ajánlatán, de örömmel elfogadja, amit viszont a többi lakó érthető módon nem fogad kitörő lelkesedéssel. Evelin azonban határozottan kiáll mindenkivel szemben. Később próbálja Marcit féltékennyé tenni, de végül Ő lesz az, aki jelenetet rendez egy félreértés miatt.

Szerinted mikor önt tiszta vizet a pohárba Karesz?

Liza tisztázni akarja a dolgokat Karesszel, de a fiú, hogy védje önmagát, továbbra is azt állítja, utálja Lizát. Mikor kettesben maradnak a lakóhajón, Liza egy mogyorós süti miatt allergiás rohamot kap. Megható, ahogy a rémült Karesz gondoskodik a lányról, és beviszi őt a kórházba. Liza sikeres kezelést kap, és már biztos benne, hogy Karesz a valódi énjét mutatta, így Karesznek be kell vallania, hogy nem tud uralkodni Liza iránt táplált érzelmein. Megcsókolják egymást, de csak röviden, mert Karesz félbeszakítja a csókot.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői
Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top