Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.03, keddi rész tartalmából

Lali újabb próbálkozást tesz arra, hogy kibéküljön Joe-val, Bécy pedig azt hiszi, drogtéren minden rendben van, Sári csalódik Robinban.
Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 764. részét 2016.05.03-án, hétfőn tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

ÉNB Lali békülési szándékát újfent elutasítja Joe, mégis beszökik az esküvőre.

Miközben Joe-t, még mindig kínozza a rossz lelkiismeret a félrelépése miatt, Lali még egy elkeseredett próbálkozást tesz arra, hogy kibéküljön Joe-val. Ám Joe faképnél hagyja Lalit. Lali ennek ellenére beszökik az esküvőre, ahol a többiek együtt éreznek Lalival, és elbújtatják. Végül azonban Lali összefut Joe-val. Ez egy érzelmes beszélgetéssel végződik, ami után Joe végre meg tud bocsájtani Lalinak.

Reggel Evelinnek szörnyű rossz kedve van, és Máté – Bécy tanácsára – megpróbál neki valami programot szervezni, ami elég rosszul sül el. Evelin itt véletlenül összefut a régi lakótelepi haverjaival, akiktől – Máté bármennyire tiltakozik is – sikerül drogot szereznie. Otthon a veszekedés hevében Máté lehúzza a vécén az anyagot, mire Evelin annyira bedühödik, hogy szakít a fiúval. Később Máté fedezi Evelint Bécy előtt, nem mondva el a szakítás valódi okát, s így Evelin látszólag kibékül Mátéval, Bécy pedig azt hiszi, drogtéren minden rendben van.

Reggel Sári egy elkeserítő hívást kap a munkanélküli hivataltól. Amikor Karesszel és Milánnal, majd az édesanyjával is összeveszik, egy hirtelen ötlettől vezérelve igent mond Robin javaslatára, hogy egy időre elutazzanak Dél-Amerikába. Ám, amikor később hazaérkezik a bevásárlásból, Sári a bébiőrön meghallja, hogy Robin nagyon durván beszél Zsófiról. Sári megdöbben, és amikor még az is kiderül, hogy a fiú Joe-ról is hazudott, szakít Robinnal.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői
Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top