Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.04, szerdai rész tartalmából

Robin elrabolja Zsófit, Gréti bevallja Marcinak, hogy szerelmes belé, Evelin teljesen összetörik.
Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 765. részét 2016.05.04-én, szerdán tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Sári nem egykönnyen szabadul meg Robintól

Joe-nak rossz előérzete van az esküvővel kapcsolatban. Nem csak amiatt aggódik, mert a legénybúcsúján megcsalta Barbit egy táncos lánnyal, hanem azért is, mert összeveszett Sárival. De Sári hirtelen felbukkan az esküvő helyszínén és megkönnyebbülve kijelenti, hogy szakított Robinnal. Rövid ideig minden a legnagyobb rendben van, de Robintól nem szabadulnak meg ilyen egyszerűen. Megpróbál beszélni Sárival és még a gyerekét is elrabolja! Joe szerencsére el tudja zavarni Robint és Sári visszaszerzi Zsófit. Amikor Joe már azt hiszi, hogy biztonságban van, Gábor és Paula véletlenül Ildikó előtt beszélik meg Joe félrelépését a táncos lánnyal.

Marci ledöbben, amikor Gréti hirtelen felbukkan a kastélyban. Megpróbálja elkerülni, mert elege van abból, hogy a lány nem tud dönteni. Pont Paulának vallja be (aki szerelmes Marciba), hogy mennyire bizonytalan Grétivel kapcsolatban. Paula ennek ellenére a wellnessbe csalja Marcit, ahol kénytelen meghallgatni Grétit. Gréti bevallja Marcinak, hogy szerelmes belé!

Máté reggel megpróbál Evelin lelkére beszélni, hogy bocsásson meg neki, de hiába. Dávid egy csapatépítő tréning keretében bemutatja a klub dolgozóinak a helyettesét. Evelin azonban annyira kiakad a tréningen kapott visszajelzésektől, hogy elmenekül a helyzetből. Az utcán kapja a hírt, hogy meghalt az anyukája, Evelin teljesen összetörik. Elmegy Zsolthoz, hogy drogot szerezzen tőle, de Zsoltnál nincs, végül a lépcsőházban egy kétes alaktól vásárol drogot. Azonban rossz minőségű anyagot szerez, ami majdnem megöli a lányt.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top