Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.05, csütörtöki rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe anyós jelöltje megtudja, hogy a vőlegény félrelépett a legénybúcsún, ÉNB Karesz és Liza barátsága egy szinttel feljebb lép. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 766. részét 2016.05.05-én, csütörtökön 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Joe és Barbi már reggel lázasan készülnek a nagy eseményre. Amikor Joe rájön, hogy Ildikó megtudta, hogy ő megcsalta Barbit, majdnem dugába dől az esküvő. Amikor azonban Ildikó megérti, hogy Barbi számára Joe az „egyetlen“ – és mindig is az marad, megenyhül. Bár Joe beismeri a hibáját és mindent be akar vallani Barbinak, Ildikó mégis megfontolt döntésre kéri. Ha tényleg szereti Barbit, akkor az ő felelőssége, hogy boldoggá tegye. Joe komolyan elgondolkozik – és valóban úgy tűnik, hogy az utolsó pillanatban visszakozik.

Szerinted ezek után meddig maradhat titokban Joe legénybúcsús sztorija?

Karesz szenved Liza közelségétől, de bármennyire is igyekszik, nem tudja kikerülni a vele való találkozást. Amikor Milán később erősen ittas állapotban félrevonul, Karesz megpróbálja kivonni magát Liza vonzásköréből. A lány szintén szenved Karesz iránt érzett vonzalmától. Egy kis közös borozgatás közben elhatározzák, hogy barátként tekintenek egymásra, de aztán mégis másképpen folytatódik a kapcsolatuk.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői
Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top