Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.06, pénteki rész tartalmából

Gábor még mindig érez valamit Alexa iránt, Liza bevallja, hogy megcsalta Milánt, Maja csúnyán átveri Ábelt.
Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 767. részét 2016.05.06-án, pénteken 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Gábor örül, amikor Lea újra keresi, és randit kér tőle. Gábor lelkesen igent mond, Alexa azonban féltékenyen reagál, és a randi során világossá válik Gábor számára, hogy még mindig érez valamit Alexa iránt. Véget vet a randinak, csakhogy nem sokkal később Alexa durván kiossza. Gábor rájön, hogy hatalmas hibát követett el, amikor félbeszakította a randevút Leával.

Miután Liza távolságtartón viselkedik vele, Milán attól tart, hogy a lány talán újra szakítani akar. Milán átkutatja Liza táskáját, és felfedezi, hogy hiányzik egy darab abból a csomag óvszerből, amit az esküvői kiruccanásra szerzett. Úgy sejti, hogy Liza félrelépett, és kérdőre vonja a lányt. A lány bevallja, hogy tényleg megcsalta, de azt nem mondja meg, hogy kivel. Milánban egy világ dől össze.

Te meddig mennél el egy új cipőért, egy drága bundáért? Elfogadnád egyáltalán?

Maja egyszerűen nem viseli el tovább Ábelt, és véget akar vetni a „kapcsolatnak“. Timinek azonban az az ötlete támad, hogy a sz6x kilátásba helyezésével még egyszer utoljára jól használják ki Ábelt, aztán végleg rázzák le. Maja valóban gond nélkül rá tudja venni Ábelt, hogy még több dolgot vegyen meg neki. Sőt a végén még egy drága nyakéket is sikerül kipréselnie Ábelból.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői
Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top