Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.09, hétfői rész tartalmából

Kiderül kivel feküdt le Liza, Milla féltékeny Dávidra, Ábel meg akarja kapni Majától, ami szerinte jár neki.
Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 768. részét 2016.05.09-én, hétfőn 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Karesznek továbbra sem sikerül felvidítania Milánt, aki mindenképp meg akarja tudni, hogy kivel csalta meg Liza, így hát a munkahelyén kérdőre vonja a lányt. Milán Dávidra kezd gyanakodni. Elrohan Bécy házába, és dühödten nekiront Dávidnak. Karesz elrángatja onnan, és az érzelmektől gyötörten elmondja, hogy ő feküdt le Lizával. Milán teljesen összetörik, és hallani sem akar többé Kareszről.

Vajon túléli Karesz és Milán barátsága ezt a súlyos konfliktust?

Reggel váratlanul beállít Bécy házába Milla barátnője, Lilla. Dávid és Lilla flörtölni kezdenek, amit Milla egyre növekvő ellenszenvvel figyel. Miután Dávid és Lilla félreérthetetlenül közel kerülnek egymáshoz, Milla számon kéri a barátnőjén a viselkedését, aki csak nevet a féltékenységén. Milla végül kidobja a lakásból Lillát. Dávid nem érti, mi végre Milla fölháborodása.

Reggel Maja azt reméli, hogy sikerül kipréselnie Ábelból a nyakláncot, és aztán végre kirúghatja. De Ábel túljár az eszén, és egy romantikus randevú során akarja odaadni neki az ajándékot. Maja bosszankodik, hogy még egy napot Ábellel kell töltenie, de végig akarja csinálni a dolgot. Mikor Ábel közeledni szeretne Majához, és a lány ellenáll, a férfi túlságosan is rámenős lesz. Maja mérgesen Ábel lába elé vágja a láncot, és közli vele, hogy őt a pénzéért nem kaphatja meg, aztán kidobja őt a hajóról. Ám Ábel nem hagyja magát, visszatér és meg akarja kapni, ami szerinte jár neki.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top