Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.10, keddi rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Liza bejelenti, hogy eltűnik mindkét fiú életéből, Evelint megpróbálják kizökkenteni depressziójából, Maja és Timi barátsága meginog. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 769. részét 2016.05.10-én, kedden 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Rengetegen gratuláltak Joe és Barbie esküvője alkalmából a sorozat hivatalos facebook oldalán…

Reggel Karesz elmondja Sárinak, mit tett. Sári teljesen kiakad Kareszre, aki azonban nagyon aggódik Milánért, akiről semmit nem tud. Sári és Karesz attól tartanak, hogy Milán kárt tesz magában és ezt meg akarják akadályozni. De amikor rátalálnak egy hídon, Milán kiosztja a barátait. Liza bejelenti, hogy eltűnik Karesz és Milán életéből is. Karesz új reményt merít a lány áldozatából.

Máté Bori ötletén felbuzdulva meghívja Marcit és Grétit egy négyes reggelire, aminek Evelin nem örül maradéktalanul. Evelin folyamatosan rossz fej és végül nekiesik Grétinek. Marci próbál vele beszélni a szobájában, de Evelin annyira mélyen van az elvonási tünetek és az anyukája halála utáni depresszió miatt, hogy semmi haszna.

Amikor Maja reggel felébred, először csalódott, mert Drex, aki nála töltötte az éjszakát, már elment. Azonban nem sokkal rá felbukkan Ábel, és követeli, hogy adja meg neki Drex személyes adatait, mert fel akarja jelenteni. De Majának sikerül felülkerekednie Ábelen és kidobja a lakóhajóról. Találkozik Timivel, hogy elmesélje neki, hogy majdnem megerőszakolták, de ő ezt nem veszi komolyan. Majának végül elege lesz Timiből és leszámol vele.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top