Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.13, pénteki rész tartalmából

Balul sül el a Kareszéket kibékítő akció, Evelin újra drogozik, Gábor és Alexa veszekedése csókba torkollik. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 772. részét 2016.05.13-án, pénteken 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Sári, Maja és Karesz azon törik a fejüket, hogy tudnák Kareszt és Milánt újra kibékíteni. Amikor részegen rátalálnak Milánra a lakóhajón, kitalálják, hogy kötéllel összekötik a két srácot, hogy meg tudjanak beszélni mindent. A terv viszont nem úgy sikerül, ahogy eltervezték: Milán megharagszik, és közli Karesszel, hogy sosem fog neki megbocsátani. Nem csak a lakóhajót adja el, hanem még a szüleihez is visszaköltözik.

Gréti reggel összeszólalkozik Evelinnel, és a végén felpofozza a lányt. Megijed tettétől, ezért hamarosan felkeresi, hogy elnézést kérjen tőle. Odaérve tanúja lesz Evelin anyagozásának. Bár Gréti megígéri a lánynak, hogy tartja a száját, később mégis beárulja Marcinak, aki rögtön rohan Bécyhez. Evelin nem tulajdonít nagy jelentőséget a dolognak, és próbálja leállítani az apját, majd elmenekül előle. Bécy kis híján megveri Mátét is, amiért az hagyta, hogy Evelin visszaessen.

Magyarországon a kábítószer fogyasztás sajnos már egy jó ideje létező probléma!

Alexa alig tudja leplezni, hogy mennyire féltékeny Leára, egyfolytában piszkálódó megjegyzéseket tesz a lányra. Lea viszont Gábor kedvéért jó viszonyt akar vele kialakítani. Ezért felkeresi Alexát a fodrászatban azzal az ürüggyel, hogy manikűröztetni akar vele. Alexánál annyira kiveri ezzel a biztosítékot, hogy szándékosan megsebzi egy körömreszelővel Lea ujját. Alexa azt állítja, hogy az egész csupán véletlen volt. Amikor Gábor tudomást szerez az esetről, dühösen lehordja Alexát, egy szavát sem hiszi a lánynak. Veszekedni kezdenek, ami végül azzal végződik, hogy Gábor megcsókolja a lányt.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top