Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.18, szerdai rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Máté majdnem belehal az Evelin körüli hercehurcába, Milán autókat mos, Bori lesz a hajón a főnök. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 774. részét 2016.05.18-án, szerdán 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Máté reggel úgy dönt, hogy ahelyett hogy lelépne Evelinnel, elmegy Bécyhez és elmondja neki, hol van Evelin. Máté elviszi Bécyt Evelinhez, aki nekiesik Máténak. Bécy felkapja és hazarángatja Evelint, ahol bezárja őt egy szobába, Mátét pedig kihajítja a házból. Máté elkeseredésében túladagolja magát és majdnem meghal. A kórházban kiderül Bécy számára, hogy Bori már korábban is tudott Evelin cuccozásáról. Nagyot csalódik a lányban. Evelin Máté kórházi ágya mellett egy életre leszámol a drogokkal.

Milán egyre nehezebben viseli az otthoni életet. Az apja, egy reggeli mini kakaskodás után elküldi lemosatni az autót. Plusz összefut Karesszel, ami miatt még idegesebb lesz és ezt az autómosóban dolgozó srácon vezeti le, aki később mégis kihúzza a pácból. Összehaverkodnak, és végül Milán úgy dönt, odamegy dolgozni ő is az autómosóba.

Vajon mit tesz Béczy Karesz és Milán egykori Kamu-bárjával?

Bécy Kristófra bízza a hajó ügyeinek intézését, aki Borit nevezi ki főnöknek. Roland ezt nehezen viseli, és először nyílt veszekedéssel, majd hízelgéssel próbálja megpróbálni irányítani Borit. Egyik módszer sem működik, ráadásul Kristóf továbbra is Bori ötletét támogatja az új bár megnyitását illetően. Este Roland még Bori lelki válságát is kihasználja, és megértést tettetve próbálja az ujja köré csavarni Borit.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top