Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.19, csütörtöki rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Máté beköltözik a házba, Evelin szobájába, Bori kis híján bedől Roland trükkjeinek, Maja elhappol egy állást Sári elől. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 775. részét 2016.05.19-én, csütörtökön 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Bécy figyelmezteti a kórházban fekvő Mátét, hogy kerülje a lányát, majd visszaköltözik a házba, hogy szemmel tarthassa Evelint. Ahhoz is ragaszkodik, hogy Evelin vegyen részt egy elvonókúrán. Amikor azonban Máté megszökik a kórházból, Evelin Máté keresésére indul. Hamarosan rá is talál a fiúra, és biztosítja a szerelméről. Ezután az apja előtt is kijelenti, hogy ő Máté mellett áll. Bécy hiába tiltakozik, Máté beköltözik a házba, Evelin szobájába.

Roland biztos benne, hogy csak idő kérdése, hogy az ujja köré csavarja Borit, és a lány meg fogja engedni neki, hogy ő csinálja az új bárt a lakóhajón. Miután azonban Bori nem sok érdeklődést mutat iránta, Roland igyekszik más oldalról közelíteni: mivel megtudja, hogy Borinak az apja a gyenge pontja, azzal lágyítja meg a szívét, hogy sajnáltatni próbálja magát. Már majdnem sikerrel jár, de Bori, ráébred, hogy Roland nem őszintén közelít hozzá. Ezért hát bosszút áll a fiún.

Amikor Sári Maja orra alá dörgöli, hogy pénzéhes kis macának tartja őt az Áronnal folytatott kapcsolat miatt, Maja dühbe gurul és bosszút akar állni. Amikor aztán Sári egy állásinterjúra megy egy butikba, Maja úgy dönt, hogy keresztbe tesz neki: ő is megjelenik és pályázik az állásra. Végül Maja a vonzerejével csavarja az ujja köré a férfit, és ő kapja meg az állást. Sári nagyon csalódott, és egyre jobban nyomasztja, hogy neki semmi sem sikerül.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top