Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.20, pénteki rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Máté kis csomagot rejt el Béczy házában, Paula és Tamás összefutnak egy szinglipartin, Barbi lejáratja magát. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 776. részét 2016.05.20-án, pénteken 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Bécy rosszkedvű amiatt, hogy Evelin magához költöztette Mátét. Azt akarja, hogy Máté költözzön ki a lakásból, de a többi lakó nem támogatja Bécy követelését. Amikor később Bécy rajtakapja a fiút, amint egy titokzatos kis csomagot rejt el a szobájában, arra gyanakszik, hogy Máté kábítószert rejteget. Nagy hangon kérdőre vonja őt mindenki előtt. Bécy döbbenetére azonban a csomagban nem kábítószer van, hanem az Evelinnek szánt jegygyűrű.

Bori reggel azt az ötletet adja a frusztrált Tamásnak, hogy menjen el egy szinglipartira. Közben ezzel egyidejűleg Paulát már nagyon idegesíti lakótársai folyamatos enyelgése: ő is boldog és szerelmes akar már lenni végre. Később aztán Paula és Tamás pont a szinglipartin futnak össze, teljesen véletlenül. Zavarukban mind a ketten egy-egy flörtbe menekülnek.

Barbi reggel szerelmeskedni próbál Joe-val, aki visszautasítja őt. Barbi számára nem kérdés, hogy csupán két hét házasság után máris beköszöntöttek a szürke hétköznapok, és ezt a gyanúját a barátnői is megerősítik a fodrászüzletben. Azt tanácsolják Barbinak, hogy vigyen valami izgalmat a házaséletükbe. Barbi hirtelen elhatározásból meg is lepi Joe-t a műhelyben azzal a szándékkal, hogy elcsábítsa őt. Sajnos azonban Barbi kis előadásával lejáratja magát Gábor, Joe és két ügyfél előtt.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top