Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.26, csütörtöki rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Sári ultimátumot ad Karesznek és Milánnak, Joék Spanyolország felé veszik az irányt, Bori vonzónak találja Roland rossz fiús viselkedését. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 780. részét 2016.05.26-án, csütörtökön 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Az epizód tartalma

Karesz és Milán egész éjjel kölcsönösen egymás idegeire mentek, nem aludtak semmit.. Sárinak elege lesz az állandó civakodásukból, ezért ultimátumot ad nekik: mire visszajön Spanyolországból, a fiúknak ki kell békülniük, mert ha nem, akkor Sári elköltözik a lakásból. Milánt ez arra ösztönzi, hogy beszéljen Karesszel, ám a két fiú megint olyan szinten összeszólalkozik, hogy még verekedésre is sor kerül.

Joe és Barbi reggel olyan szinten összevitatkoznak az utazási előkészületek miatt, hogy végül Barbi sírva hagyja el a lakást, és megkérdőjelezi az egész házasságukat. Mikor Joe Ildikó segítségével rájön, hogy Barbi egy kocsmában ül, és iszik, elmegy Barbiért a kocsmába, és sikerül meggyőznie őt arról, hogy ő csakis vele szeretne Spanyolországba menni és motorozni, és senki mással. Végül sikerül az utolsó pillanatban elérniük a taxit, amit Sári hívott az albérlet elé. Elbúcsúznak a lakóktól, és Spanyolország felé veszik az irányt.

Bori lepattintja Rolandot, amikor újra bepróbálkozik nála. Bori elmegy Tamással beszerezni az utolsó dekorációkat a holnapi megnyitóhoz, és elmondja neki, hogy soha le nem feküdne egy ilyen alakkal, mint Roland. Ennek ellenére nagyon felkapja a vizet, amikor in flagranti rajta kapja Rolandot a hajón egy csajjal. Karola elülteti a gondolatot Bori fejében, hogy egyszerűen meg kéne próbálnia, milyen ezzel a Rolanddal. Bori el kell, hogy ismerje, valóban vonzónak találja Roland rossz fiús viselkedését.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top