Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.30, hétfői rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelin albérletbe költözik, Gábor és Alexa titkos viszonyba kezd, Maja flörtje Drex-szel a lány számára rosszul sül el. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 782. részét 2016.05.30-án, hétfőn 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Az epizód tartalma

Miután Evelin úgy döntött, hogy ott kell hagyniuk Bécy házát, méghozzá sürgősen, megtalálja álmai albérletét. Rövid ideig úgy tűnik, hogy övé is lesz a szoba, de aztán a jövőbeni lakótárs, Szilvi keresztbe tesz neki: kijelenti, hogy ő mindenképpen fiú lakótársat szeretne, nem pedig egy újabb csajt. Mivel Evelin mindenképpen be akar költözni a lakásba, tesz még egy próbát: ezúttal Mátét küldi oda, hogy nyomuljon rá Szilvire.

Gábor és Alexa a múlt heti szex után nem tudják, hogyan viszonyuljanak a másikhoz, és próbálják kerülni egymást. Bár mindketten belátják, hogy a jelenlegi partnereik, Rajmund, illetve Lea jobb választás lennének, mégsem tudják kiverni a fejükből a másikat, és újra egymáséi lesznek. Nyilvánvaló válik számukra, hogy nem bírják ki egymás nélkül, mire Gábor azt javasolja, hogy folytassanak titkos viszonyt.

Amikor reggel Drex találkozót kér Majától, a lány igent mond, annak ellenére, hogy Karesz figyelmezteti őt Drex korábbi zűrös nőügyeire. A nap során Drex igyekszik mindent bevetni Maja előtt, akit azonban inkább csak mulattat a fiú igyekezete. Amikor Drex felhívná Maját a lakására, ő nem áll kötélnek, és ehelyett egy esti találkozót javasol Bécy klubjában. Akkorra viszont már Drexnek lesz elege abból, hogy Maja csak kelleti magát, és hogy féltékennyé tegye, fölcsíp egy lányt. Majának ez nagyon rosszul esik, és otthon Doggynak önti ki a szívét.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:30-tól az RTL Klub műsorán.

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top