Éjjel-Nappal Budapest 2016.06.09, csütörtöki rész tartalmából

Bécy megfenyegeti a régi kollégáit azzal, hogy bosszút fog állni, Alexa rájön, mennyire szereti Rajmundot, Balázsnak egyre jobban tetszik a szexi Klaudia. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 790. részét 2016.06.09-án, csütörtök 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az epizód tartalma

Bécy az új bárjához a saját oldalára szeretné állítani a régi munkatársainak egy részét. Amikor Roland észreveszi, hogy Bécy mit művel, végleg elege lesz belőle. Roland Tamással és a többi lakóval minden olyan tárgyat kidob a házból, ami Bécyre emlékezteti őket. Bécy számára ez a legnagyobb sértés, amire Tamás még rá is tesz egy lapáttal, amikor felsorolja Bécy összes hibáját. Bécy ezek után nem hajlandó kibékülni Tamással, és a klubban mindenki előtt megfenyegeti a régi kollégáit azzal, hogy bosszút fog állni!

Miután reggel majdnem kiderül, hogy Alexa és Gábor lefeküdtek egymással, rájönnek, hogy így nem folytathatják tovább – őszintének kell lenniük a partnereikkel! Elhatározzák, hogy szakítanak Rajmunddal és Leával, hogy újra megpróbálják együtt. Miközben Gábor annak ellenére teljesíti, amit ígért, hogy összetöri Lea szívét, Alexa rájön, mennyire szereti Rajmundot és mégis mellette dönt. Amikor Gábor ezt megtudja, majdnem sokkot kap és el akarja mondani Rajmundnak az igazat.

Reggel Balázs beállít Milánhoz az autómosóba: most azonnal vele kell mennie, egy állásinterjúra. Balázs sikertelenül próbálja rávenni Milánt, hogy változtasson a csődbe ment életén, Milán kitart amellett, hogy ő sikeres és boldog, hiszen az övé a világ legjobb nője. Ez kíváncsivá teszi Balázst, és meghívja a fiatalokat magukhoz ebédre. Ilona eléggé meglepődik, amikor a volt osztálytársát, Klaudiát ismeri föl a fia barátnője személyében, Balázsnak azonban annál jobban tetszik a szexi Klaudia, és megpróbálja bókokkal felhívni magára a figyelmét, amitől a felesége teljesen kiakad. Balázs este meglátogatja Klaudiát, azzal az ürüggyel, hogy segítsen a fiát rávenni, hogy normális állást keressen.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top