Éjjel-Nappal Budapest 2016.06.16, csütörtöki rész tartalmából

Beki szemet vet Marcira, Karola és Nimród egymásnak esnek egy kávézó WC-jében, Klaudiánál ott van egy fiatal srác félmeztelenül. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 795. részét 2016.06.16-án, szerdán 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző rész tartalmából: Alexa összeveszik Gábor anyjával, Roland olcsón megússza a testi sértés ügyét, Klaudiának huszonéves a szellemi és a lelki társa is.

Az epizód tartalma

Reggel Lali féltékenyen reagál, mikor Marci heccből mindenki előtt, flörtölget Bekivel. Beki viszont komolyan veszi ezt a flörtölést, és nem sokkal később fel is bukkan a tetováló szalonban. Marci barátságosan lerázza Bekit, ám nem sokkal később Lali is megjelenik Marcinál a szalonban. Eközben Gréti rajtakapja Bekit, ahogy Marci szobájában kutakodik, és kérdőre vonja a lányt. Beki nem hagyja magát megfélemlíteni, és kijelenti, hogy el fogja tőle szeretni Marcit, amin Gréti csak mosolyog. Mikor Gréti és Marci később hazaérnek, Bekit meztelenül találják Marci ágyában. Marcinál betelik a pohár, és csúnyán összevesznek Lalival.

Karola reggel megbeszél Nimróddal egy randevút. Miután a srác megváratja Karolát, a lány majdnem otthagyja, de végül mégiscsak egymásnak esnek egy kávézó WC-jében. Karola bosszankodik saját magán és próbál harcolni az érzései ellen. Később a házban elkezd pezsgőzni, ráadásul Bori – látván, hogy valami nincsen rendben Karolánál – rászáll és elkezdi heccelni. Karola később részegen elmegy Nimród lakására, hogy beolvasson a srácnak, de mielőtt komoly veszekedésre, vagy éppen szexre kerülne a sor, Karola rosszul lesz majd Nimród beviszi a hálóba és lefekteti aludni.

Milán reggel teljes boldogságban ébred Klaudia mellett. Szeretné az egész napot vele tölteni, de Klaudia végül finoman lepattintja. Karesz később az autómosóban megpróbál még beszélni Milánnal, akinél azonban az eddigieknél is komolyabb rózsaszín köd száll a fejére és semmit nem fog fel abból, amit a haverja mond. Közben Liza elmegy Klaudiához, mert otthagyta a telefonját, de közben észreveszi, hogy a lakásban ott van Aurél, a tegnapi jógaoktató félmeztelenül. Később álruhában Karesz is szemtanúja lesz a dolognak.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői
Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top