Éjjel-Nappal Budapest 2016.06.23, csütörtöki rész tartalmából

Maja és Drex boldogan ébrednek egymás mellett, Alexa és Gábor összevesznek egy semmiségen, Máté azt szeretné, ha Evelin elköltözne. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 800. részét 2016.06.23-án, csütörtökön 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző rész tartalmából: Drex végre bevallja Majának az érzéseit, Gréti megkéri Alexát, hogy segítsen csőbe húzni anyja pasiját, Máté és Evelin kapcsolatát tönkre teszi a féltékenység.

Az epizód tartalma

Reggel Maja és Drex boldogan ébrednek egymás mellett, miközben Karesz és Milán furcsállják a helyzetet. Drex megbeszéli Majával, hogy aznap este együtt vacsoráznak. Nem sokkal később Roland fejmosásban részesíti az öccsét Maja miatt: szerinte Drex egyáltalán nem alkalmas tartós kapcsolatra. Este az étteremben Drex és Maja randevúja szépen alakul, amíg meg nem jelenik Roland egy általa felbérelt lánnyal, akiről azt állítják, hogy Drex aznap délután lefektette. Maja dühösen faképnél hagyja Drexet.

Reggel még idilli hangulat uralkodik Alexa és Gábor között. De egy semmiségen összevesznek, és ezzel már ott is az újabb strigula a listán. Gábor rájön, hogy meg kell változnia, és elhatározza, hogy ezentúl mindenre igent mond, amit Alexa szeretne. Alexa viszont próbára teszi Gábor állhatatosságát, és egy vásárlókörút alkalmával a végletekig fokozza a helyzetet.

Evelin elnézést akar kérni Mátétól az előző esti veszekedés miatt. Teljesen ledöbben, mikor a fiú azt javasolja, hogy tartsanak szünetet. Szeretné, ha Evelin elköltözne, mert már nem bírja a folytonos féltékenykedését. Evelin romokban hever. Máté segít az új lakótársának, Virágnak a költözésnél, és a lány vadul rányomul. Végül lefekszenek egymással. Máté ráébred, hogy Evelint szereti, és úgy látja, hogy hatalmas hibát követett el. Mikor Evelin már épp kiköltözne, Máté arra kéri, hogy mégis maradjon.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top