Éjjel-Nappal Budapest 2016.06.30, csütörtöki rész tartalmából

Éjjel-Nappal Budapest új szereplő Szonja, aki Liza barátnője és látogatóba érkezik a lányhoz. Az ÉNB sorozat 805. részét 2016.06.30-án, csütörtökön 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző rész tartalmából: Lali megpróbál kiprovokálni egy újabb veszekedést a szerelmesek között, Paula és Tamás összejönnek, valakinek pozitív lesz a terhességi tesztje!

Az epizód tartalma

Evelin nagyon összeszedte magát múlt hét óta, amikor Máté kis híján elhagyta. Lakótársaihoz is jóval kedvesebb, ennek jeleként arra is rászánja magát, hogy elintézze az esedékes nagybevásárlást. Ám Virág is vele tart, aki rögtön ki is használja a lehetőséget, hogy ismét kikezdjen Mátéval. A fiú azonban elutasítja, mire Virág elmondja Evelinnek, hogy lefeküdt a férjével. Evelin ledöbben, de végül nem hiszi el a lány vádaskodásait. Mátéval együtt úgy dönt, hogy megbosszulják a lány ármánykodását.

A Tamással töltött éjszaka után Paula reggel vegyes érzelmekkel ébred. A kezdeti lelkesedés után hideg zuhanyként éri, amikor Tamás bejelenti: részéről csupán apró botlás volt az éjszaka! A fodrászüzletben Paula beszámol Alexának az izgalmas estéjéről, miközben Tamás, aki Adél féltékenységi rohama után eldönti, bosszút áll a szülinapján történtek miatt, tervet kovácsol. Az ötlet részben be is jön, hiszen Adél újból féltékenykedni kezd. Tamás ezért úgy érzi, már közel a cél, hiszen Adél továbbra sem közömbös iránta. Amire viszont Tamás nem számít: Paula is reménykedik a folytatásban.

Új szereplő: Szonja

Karesz és Milán reggel egy nagy dobozzal érkeznek – a kuka mellett találtak jó pár még használható cuccot. Liza, bejelenti a fiúknak, hogy a barátnője, Szonja látogatóba érkezik. Karesz igyekszik a legjobb oldaláról bemutatkozni a lánynak, ezért még arra is ráveszi Milánt, hogy kitakarítsanak. Azonban a srácok először kipakolják a lomtalanításos dobozt, amiben, találnak egy röpi hálót, amit felszerelnek, elkezdenek játszani és elfeledkeznek a takarításról. Szonja teljesen készen van, amikor meglátja őket, és ezt a mocskot. Karesz egész nap próbál szépíteni, de minden rosszul sül el és Szonja is nagyon gonosz vele.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top