Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.01, pénteki rész tartalmából

Barbi és Joe visszajönnek a mézeshetek után, semmi sem lesz abból, hogy Sári megkomolyodik, Evelinben felébred a régi harci szellem. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 806. részét 2016.07.01-én, pénteken 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző rész tartalmából: Csütörtökön új szereplő mutatkozott be az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban. A neve Szonja és Liza barátnője a telenovellában.

Az epizód tartalma

Barbi és Joe a mézeshetek után újra itt vannak, és furcsán viselkednek a lakók előtt, feszültnek tűnik köztük a hangulat. Joe később bevallja Gábornak, hogy mindenben meg akart felelni Barbinak, mert furdalta őt a lelkiismeret a félrelépése miatt. Barbi eközben elmondja Alexának, hogy idegesítette őt, hogy Joe-nak minden mindegy volt, de Barbi nem akart vele veszekedni. Alexa és Gábor úgy döntenek, hogy segíteniük kell a barátaiknak, és veszekedést provokálnak a házasfelek közt, ami elfajul.

Sári Spanyolországban úgy döntött, hogy megváltoztatja az életét, leteszi a nyelvvizsgát, és keres magának egy munkát. Karesz azonban úgy véli, hogy meg kell ünnepelniük Sári visszatértét, és ráér még a felnőtt lét. Ebből kifolyólag a srácok az albérletben tipikus őrült napot rendeznek. Sári először még behúzott kézifékkel vesz csak részt a dologban, de végül újra felveszi a régi viselkedési mintáját, és elfeledkezik minden jó szándékáról.

Evelin azzal lepi meg Mátét, hogy magukra akarja tetováltatni a monogramjukat. Ráadásul azt is el tudná képzelni, hogy hozzámenjen Mátéhoz. Máté – akit kínoz a lelkiismeret-furdalás a félrelépése miatt – végül összeomlik, és bevallja Evelinnek a Virággal töltött éjszakáját. Evelinben egy világ omlik össze. Szakít Mátéval, és az albérletből is el akar költözni. Máté azonban átíratja Evelin nevére a bérleti szerződést. A szomorú Evelinben felébred a régi harci szellem. Ki akarja túrni Virágot a lakásból!

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top