Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.04, hétfői rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelin paprikasprayvel tesz ártalmatlanná valakit, Bécynek állást kell találnia, Maja boldog Drexszel, ami sokaknak csípi a szemét. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 807. részét 2016.07.04-én, hétfőn 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző rész tartalmából: Barbi és Joe visszajönnek a mézeshetek után, semmi sem lesz abból, hogy Sári megkomolyodik, Evelinben felébred a régi harci szellem.

Az epizód tartalma

Evelin még mindig nyomorultul érzi magát, mert megtudta, hogy Máté lefeküdt a lakótársával, Virággal. Marci mindent elkövet, hogy segítsen neki. Végül egy grafitizéssel sikerül elterelnie Evelin gondolatait. De ki az a félelmetes alak, aki egész nap követi a lány minden lépését? Végül Evelin egy nagy adag paprikaspray-vel teszi ártalmatlanná a fiút.

Bécy reggel összevész Magdával, mivel a férfi még mindig mindenféle hülyeséget meg akar adni magának és Rockynak, miközben már az alapvető tisztítószerekre sincs pénze. Magda megzsarolja, mire Bécy megígéri, hogy máshonnan szerez pénzt. De sem Alexánál, akitől visszaköveteli a mellműtéte árát, sem Tamásnál és Letturánál, akiktől meg akarja szerezni a klub zeneberendezését, nem jár sikerrel. Mikor végül üres kézzel állít be Magdához a lakóhajóra, a nő ultimátumot ad neki. Két héten belül állást kell találnia, és el kell tudnia tartani magát, különben nem lesz tovább a házvezetőnője, és nevelő szándékkal be fogja köpni Lenkénél.

Maja ugyan boldog Drexszel, de a srácok egy pillanatig nem hagyják nyugton. Egyre jobban idegesíti Sári, Karesz és Milán. Ezért aztán annál jobban örül, mikor Drex felajánlja, hogy költözzön hozzá. De Roland is ott lakik. Neki kicsit sem tetszik, hogy a kisöccse boldog kapcsolatban él Majával. A lány arcába vágja, hogy mindent el fog követni, hogy szétválassza őket. Maja elbizonytalanodik: hibát követett volna el?

Ajándék mellműtétnek ne kérd vissza az árát!

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top