Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.05, keddi rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Lali áskálódik a szerelmesek ellen, Szonja áskálódik Karesz ellen, a paprikasprayvel lefújt fiú ismét feltűnik Evelin életében. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 808. részét 2016.07.05-én, kedden 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző rész tartalmából: Evelin paprikasprayvel tesz ártalmatlanná valakit, Bécynek állást kell találnia, Maja boldog Drexszel, ami sokaknak csípi a szemét.

Az epizód tartalma

Alexa és Gábor úsznak a boldogságban, és ez egyáltalán nem tetszik Lalinak. Ezért egy párkapcsolati teszttel próbál kettejük között feszültséget szítani – és sikerrel jár. A teszt szerint ugyanis csak egyetlen közös dolog van Alexában és Gáborban: az, hogy mindketten imádják a makaront. Alexát padlóra küldi az eredmény, Gábor viszont próbálja a maguk javára fordítani azt, és befizeti kettejüket egy makaron készítő tanfolyamra. De a tanfolyam során a pár egyre jobban hajba kap, és a nap végén három strigulával több van a veszekedés listán.

Karesz nagyon megörül, amikor Liza és Szonja pár napra szállást keresnek (Liza lakása ugyanis penészesedik.) Most majd minden éjjel a karjában tarthatja álmai asszonyát! Milán kevésbé lelkes, mert szerinte Szonja egy alattomos kígyó. Amikor Szonja a két srác ellen hangolja Lizát, Karesz is hangot ad a lány iránti ellenszenvének. Ekkor Liza a békesség kedvéért úgy dönt, hogy inkább Szonjával alszik, a fiúk pedig aludjanak ketten a nappaliban. Kareszben meghűl a vér, amikor rádöbben, hogy Szonja mindent meg fog tenni azért, hogy őt és Lizát elválassza egymástól.

Evelin reggel teljesen szétcsapva bukkan fel a tetováló szalonban. Marci nagyon aggódik a lány miatt. A beszélgetésük azonban félbeszakad, mert újra felbukkan a férfi, aki követi Evelint. Amikor Marci kérdőre vonja Simont, az ismét azt állítja, hogy Evelin féltestvére. Evelin ezt nem akarja elhinni, Marci viszont gondolkodóba esik.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői
Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top